Terugkomdag voor behoud van het plezier in je team 

Het bevorderen van de sfeer doe je zelf

 

Als je alles weet over het voorkomen en oplossen van conflicten, ontstaat er één risico. Het kan namelijk zomaar zijn dat je als leider, HR-professional, baas of als team, de smaak te pakken hebt gekregen. Zozeer zelfs dat je inziet wat de toegevoegde waarde zou zijn als je de sfeer op de werkvloer niet alleen kunt behouden, maar zelfs nog kunt bevorderen.

Daarom bieden we een terugkomdag

Een dag om even snel op te halen wat je al aan inzicht en vaardigheden had verzameld. Maar vooral een dag om nog verder te gaan in het proces en te leren hoe je een goede sfeer bevordert vanuit je eigen rol.

Bedoeld dus voor:

Iedereen die al eens een training bij ons gevolgd heeft. En liefst binnen een half jaar na die training, zodat alles nog vers is.

Wat voegt het dan toe?

Je wordt niet alleen specialist in het vermijden van negatief gedrag, je gaat je eigen rol uitbouwen met sfeerverhogers die niet opvallen, maar wel razend effectief zijn. Geen ‘gemaakte’ trucjes of een hoog ‘tsjakkaa’-gehalte, maar heel praktische dingen die je dagelijks kunt toepassen om er de vruchten van te plukken. Fijn voor jezelf en je hele team!

Muggenzifterij of bewezen effect?
Conflictbeheersing is een onderdeel dat absoluut aandacht verdient. Op de terugkomdag ga je zelfs nog een stap verder. Het gladstrijken van de plooien heb je al geoefend, maar hoe boek je nog meer winst? Door zelfs die plooien te voorkomen! Door je bewust te worden van je eigen rol, kun je de sfeer in positieve zin bepalen. Dat levert nog meer energie, nog meer verbinding en nog meer plezier op het werk op en dus duurzaam resultaat voor het hele team.

Dit zeiden deelnemers:
‘Ik herkende in Monique de motiverende stijl van ‘er gewoon voor gáán’, ‘voorop durven lopen’ en ‘samen lukt het’. Dit enthousiasmeerde de collega’s enorm en beweegt ons tot alles wat werken zo leuk maakt.’

.

Opsomming voordelen van deze training:

✔ Opfrissen én uitbreiden in één dag
✔ Herkenbare voorbeelden
✔ Ruimte voor terugkoppeling
✔ Enorme energy-boost
✔ Duurzaam betere sfeer

Disclaimer:
Deze training is alleen toegankelijk voor deelnemers of bedrijven die eerder een training bij ons gevolgd hebben. Het is niet per se noodzakelijk om de terugkomdag direct bij te boeken, maar dat is wel aan te raden in verband met het vollopen van de beschikbare data.

Dit zeggen klanten over mij

 • Betrouwbaar, betrokken, flexibel, professioneel en loyaal, dat zijn woorden die ik direct op Monique van toepassing vind. Een vrouw met kennis van zaken. In de periode dat Monique en ik hebben samengewerkt, is ze voor mij van grote waarde geweest. Monique heeft oog voor mens en resultaat en weet zo ook het verschil te maken. Daarnaast beschikt ze ook nog over een gezonde dosis humor en enthousiasme wat het samenwerken extra plezierig maakt.

 • Monique is een professional die snel tot de kern van de opdracht doordringt, weet hoe de hazen lopen en daadkrachtig aan de slag gaat. 

 • Toen de organisatie in woelige tijden verkeerde, heeft zij haar kwaliteiten als leidinggevende aan marketing en sales teams getoond.

 • Monique geeft mensen de ruimte in hun functioneren, is aanstekelijk enthousiast en heeft ook belangstelling voor ‘haar’ mensen als persoon.

 • Ik herken in Monique de motiverende stijl van 'er gewoon voor gaan', 'voorop durven gaan' en 'samen ervoor gaan'. Dit enthousiasmeert collega’s enorm en beweegt ze tot alles wat werken zo leuk maakt.

 • Oog voor externe ontwikkelingen, inlevingsvermogen en spontaniteit kenmerken haar persoonlijkheid. Monique is een geboren communicator die door haar expertise en achtergrond een positieve bijdrage kan leveren aan verzakelijking zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen

 • Monique is een enthousiaste motivator die in staat is om zich in korte tijd complexe materie eigen te maken en een relevant netwerk te mobiliseren

 • Monique is direct, to the point, resultaat gericht en is in staat verbindingen te leggen

 • Monique is een excellente interimmanager als inspirerend voorbeeld voor het team

 • Je krijgt wat je vraagt, zonder overdadige opsmuk. Lekker no nonsens en zonder ‘verrassingen' achteraf

 • Eenvoud, aandacht en natuurlijk overwicht zijn competenties die Monique inzet om mensen te laten groeien en aan haar te binden…

 

Geen Ruzie op het Werk

Monique Wakelkamp

ikwil@geenruzieophetwerk.nl

+31 653 659 668

Deze site is een initiatief van:
logo-2

 

Je vindt me ook hier:

 

Over Monique

✔ Krachtige bemiddeling

✔ Brengt het plezier terug in je team

✔ Warm hart voor bedrijfsleven en zorgsector

Pin It on Pinterest

Call Now Button