Gratis tips

Wil jij ook gedoe op het werk voorkomen? Meld je dan aan en krijg van mij in ieder geval één keer per maand de beste tips, tools en nieuwtjes. Soms is dat een blog van mij, soms links naar artikelen van anderen, soms een gastblog. Dat scheelt jou heel veel tijd!

Als je je aanmeldt, krijg je van mij als bonus mijn e-boek Haal het beste uit je team! Een waardevol document waarin je leert hoe je een team bouwt op vertrouwen. Wat de valkuilen zijn voor jou als teamleider. Hoe je omgaat met die ‘lastige’ medewerker. Waar je op moet letten als je iemand aanneemt. En hoe je het hele team laat excelleren door de gezamenlijke teamspirit! Niets leuker dan met z’n allen fluitend en met plezier te werken …

Nieuwsgierig? Lees het! Slechts 19 pagina’s, maar boordevol informatie uit eerste hand waar je in de praktijk echt iets mee kunt.

Gratis adviesoverleg


Niet over mij of mijn diensten, maar over iets dat speelt in jouw team. Vul hier je naam in en je telefoonnummer, geef even aan wanneer ik je het beste kan terugbellen (of Whatsappen) en we plannen een rustig moment in om samen te overleggen. Ik reserveer 20 minuten tijd in mijn agenda, als jij nu het voortouw neemt.

Even voor de zekerheid: als ik je terugbel, maken we alleen een afspraak voor het overlegmoment. Ik stel geen vragen waardoor jij in verlegenheid kan worden gebracht. Ik ben me ervan bewust dat ik niet kan zien welke mensen er wellicht iets opvangen van ons gesprek. Pas tijdens het overleg geef jij opening van zaken en krijg je van mij inhoudelijk advies. Zonder enige verplichting. Zullen we bellen? 

Geen Ruzie op het Werk

Monique Wakelkamp

ikwil@geenruzieophetwerk.nl

+31 653 659 668

Deze site is een initiatief van:
logo-2

 

Je vindt me ook hier:

 

Over Monique

✔ Krachtige bemiddeling

✔ Brengt het plezier terug in je team

✔ Warm hart voor bedrijfsleven en zorgsector

Pin It on Pinterest

Call Now Button